Andorra la Vella

Titelles, teatre, poesia i música a la temporada de teatre infantil a la capital

El teatre Comunal acollirà tornarà a acollir tres obres el 19 d'octubre, el 16 de novembre i el 14 de desembre

Temporada de Teatre infantil amb l’espectacle 'Amb P de Pallasso'

Temporada de Teatre infantil amb l’espectacle 'Amb P de Pallasso'Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Comunal de la capital tornarà a acollir una nova temporada de teatre infantil, amb tres propostes ben diferents que incorporen elements com titelles, teatre, poesia i música. El cicle encetarà el 19 d'octubre amb 'Cavallet de cartró', un espectacle de poesia adreçat als més petits.

'L'Arc de Sant Martí i la Lluna' tindrà el seu torn el 16 de novembre. Una proposta que incorpora les titelles com a fil conductor i narra la història de quatre personatges que volen canviar. El 14 de desembre 'El Petit Elefant' tancarà la temporada, una funció de titelles per a tots els públics.

Totes les obres es representaran al Teatre Comunal en dues funcions cadascuna, a les 17 i a les 18.30 h. Les entrades per als infants són gratuïtes i tenen un preu de 4 euros per als adults.

Bona acollida als espectacles de la 65a Temporada de teatre

El Comú d'Andorra la Vella també ha informat d'un gran ritme de vendes per als espectacles de la 65a Temporada de teatre. La funció 'Bipolar' que va estrenar el cicle, va assolir un ple total. 'La Senyoreta' també està tenint una gran acollida entre el públic amb la majoria de les entrades venudes.

tracking