Sant Julià de Lòria

Una cinquantena de persones acompanyen el bestiar en la primera Festa de la Transhumància

El dinar popular ha aplegat a més de 150 assistents

Unes 50 persones han acompanyat els ramaders i el bestiar fins a Roca de Pimes aquest matí a la primera Festa de la Transhumància

Unes 50 persones han acompanyat els ramaders i el bestiar fins a Roca de Pimes aquest matí a la primera Festa de la TranshumànciaComú de Sant Julià de Lòria

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Una cinquantena de persones han acompanyat, a primera hora del matí, als ramaders de la parròquia, juntament amb uns 200 caps de bestiar, des de la cota 2.000 de Naturland fins al Port Negre en la primera Festa de la Transhumància de Sant Julià, iniciada ahir amb una passejada nocturna a la parròquia, on van participar una vintena d'espectadors, per descobrir les històries i llegendes de la tradició de la transhumància. 

Durant tota la jornada, el panell de Conangle ha acollit diverses activitats com l'exhibició de gos d'atura, una exposició d'ovelles de la parròquia i parades de productes locals. També s'ha celebrat el dinar popular que ha aplegat a més de 150 persones.  

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat, ha ressaltat que "la transhumància és una tradició del passat, però també del present i que ha de tenir futur i que posa en valor el sector primari". També ha anunciat que la Festa de La Transhumància tindrà continuïtat.

tracking