Escaldes-Engordany

Les Jornades Tèxtils i de Puntaires proposen tallers que fusionen el teixit amb materials naturals

La 14a edició es durà a terme entre el 18 i el 20 d’octubre

La trobada de puntaires en una edició anteriorArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Escaldes torna a acollir les Jornades Tèxtils i de Puntaires que tindran lloc el cap de setmana del 18 al 20 d’octubre. Aquesta 14a edició s'inaugurarà divendres 18 d'octubre a les 18 hores amb l’exposició dels artistes convidats al CAEE, com ara, Babeus, considerat el mestre del tapís, i Concha Romeu, pintora que s’expressa a través del fil i l’agulla, i que serà l'encarregada de realitzar una xerrada una hora més tard. En el mateix indret també quedaran exposats els treballs dels alumnes del Taller Tèxtil i de Vidre del Comú. 

El dissabte se celebraran els tallers creatius. Durant el matí se celebrarà el taller Joia tèxtil amb resina a càrrec de Blaia Morera i, paral·lelament, també es desenvoluparà el taller Tints naturals que protagonitzarà Sara Vall. Els tallers es reprendran a la tarda, a partir de les 15 hores, amb La bellesa de les cicatrius, una activitat d’expressió artística, experimentació i creativitat a càrrec de Concha Romeu. Per inscriure's als tallers, caldrà fer una inscripció prèvia, ja que l'aforament és limitat a 10 persones.  La jornada clourà a les 20 hores amb la performance Des-Fila: Fila i desfila, que anirà a càrrec d’Emma Regada. 

La tradicional trobada de puntaires es durà a terme el diumenge, entre les 9 i les 13.30 hores, a la sala Prat del Roure, i comptarà amb un concurs de punta contemporània i l’actuació de l’Esbart Santa Anna.

tracking