LA MASSANA

La Pitavola satisfà paradistes i públic

La quarta edició de la Pitavola va tancar ahir portes amb una bona valoració tant dels paradistes com del públic i col·laboradors.

Quarta edició de la Pitavola.

Quarta edició de la Pitavola.Comú de La Massana

Publicat per
La Massana

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La quarta edició de la Pitavola va tancar ahir portes amb una bona valoració tant dels paradistes com del públic i col·laboradors. El cònsol menor, Roger Fité, va assegurar que “hem tingut un bon retorn de l’afluència de gent i de les vendes realitzades”. Al mateix temps, també va destacar que els visitants s’han mostrat satisfets tant amb l’oferta d’estands com amb les activitats proposades. De fet, totes les sortides guiades com els tallers han ocupat totes les places. Ahir al matí es va fer una ruta guiada per descobrir els bolets del Parc Natural del Comapedrosa, amb el tècnic de l’ARI Manel Niell, que va anar explicant les característiques dels bolets per poder diferenciar els que tenen propietats gastronòmiques dels que no són comestibles. A més, al migdia, el cuiner Christian Sansa va fer un xou cooking amb diferents propostes de cocció dels bolets.

La Pitavola

La PitavolaComú de la Massana

De cada edició de la Pitavola en queda un record en forma d’escultura. Ahir al matí es va inaugurar l’escultura d’un trencalòs, la quarta de l’itinerari que a poc a poc es va confeccionant. Totes les escultures són obra del ferrer artístic Jordi Illamola, que en les passades edicions ja ha creat una serenalla, una pitavola i un isard. L’artista va explicar que “per fer el trencalòs he utilitzat un material nou, l’acer inoxidable, i el tret característic és el pit vermellós. També he jugat amb corten, que és el material principal de les altres escultures”.

tracking