Turisme

Ordino i Alquézar es promocionen conjuntament com a Best Tourism Villages

Una delegació del comú va visitar el poble aragonès aquesta setmana

La delegació comunal d'Ordino amb els seus homòlegs d'Alquézar en la visita a la població espanyola

La delegació comunal d'Ordino amb els seus homòlegs d'Alquézar en la visita a la població espanyolaComú d'Ordino

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una delegació del Comú d'Ordino encapçalada per la cònsol major, Maria del Mar Coma, ha visitat aquesta setmana la localitat d'Alquézar, a Aragó, per conèixer el treball desenvolupat arran de rebre el 2022 el guardó de Best Tourism Villages concedit per l'Organització Mundial del Turisme, ara ONU Turisme. 

La jornada va començar a l'Oficina Comarcal de Turisme Guara Somontano des d'on es va realitzar un recorregut guiat per Alquézar, es van conèixer les principals fites i projectes turístics de la localitat, com les Passarel·les, es va signar al llibre de visites de l'Ajuntament, per després mantenir una reunió de treball.

Ordino va rebre el guardó l'any passat i la visita s'emmarca en les accions de treball que les dues localitats mantenen amb Rupit, també escollida Best Tourism Villages el 2022. Les localitats estan desenvolupant una estratègia de comunicació conjunta, una proposta d'itinerari de pobles Best, un calendari comú d'esdeveniments i la creació d'experiències turístiques vinculades a la marca. A més, volen impulsar la creació d'un clúster turístic de les localitats designades per ONU Turisme a la península Ibèrica. 

tracking