Escaldes-Engordany

L'avinguda de les Escoles quedarà tallada aproximadament un mes a partir de dilluns

Els treballs d'embelliment a la part alta de la parròquia obligaran a tancar el trànsit entre el carrer Santa Anna i el carrer Picó

L'avinguda de les Escoles amb el carrer Santa Anna

L'avinguda de les Escoles amb el carrer Santa AnnaArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tram comprès entre el carrer Santa Anna i el carrer Picó de l'avinguda de les Escoles d'Escaldes quedarà tallat al trànsit durant aproximadament un mes, a partir de dilluns, per poder realitzar els treballs d'embelliment i remodelació de la part històrica de la parròquia. A causa d'aquest tall, el carrer de l’Obac i el carrer Mossèn Guillem Adellach canviaran de sentit i s’hi podrà circular només en sentit pujada, i a partir del dimecres 30 d’octubre, el carrer Josep Viladomat serà només de sentit baixada en el tram compromès entre avinguda de les Escoles i el carrer de la Constitució.

El comú ha informat que la previsió és que a finals d'any es culmini la nova zona per a vianants de l'avinguda Carlemany i la pavimentació fins a davant del Museu Thyssen. Aquests treballs permetran enllaçar el nou tram per a vianants de l’avinguda comercial amb l’antic. Així mateix, també durant els propers dies s’espera que arribin les aixetes que falten del projecte Caldes, que permetran posar en funcionament tot el circuit de l’aigua termal i del riu.

Paral·lelament també s’estan duent a terme els treballs d’embelliment del pont de la Tosca, que consisteixen en amagar els tubs de l’aigua termal i millorar-ne la visibilitat i l’accés. Per poder fer aquests treballs, el dilluns 28 i el dimecres 30 d’octubre de 9h a 20h es tallarà l’aigua termal a la zona del Barri.

tracking