Encamp 

Obres d’embelliment i rehabilitació del viaducte d’Hort de Godí

Els treballs duraran vuit setmanes 

Obres al pont de la Mola d'Encamp

Obres a la passarel·la del pont de la Mola d'EncampComú

Publicat per
Andorra la Vella 

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Encamp iniciarà la setmana vinent les obres de rehabilitació del viaducte del carrer Hort de Godí per refer les parts malmeses amb el pas del temps "i s'actuarà sobre altres elements de la infraestructura i de serveis, com per exemple les canalitzacions d'aigües residuals", indica en un comunicat. La corporació assenyala que els treballs duraran vuit setmanes i per les afectacions de trànsit a la zona es preveu fer pas alternatiu de vehicles, de manera que sempre hi haurà un carril habilitat en funció del punt on s'estigui treballant.

L'obra es va adjudicar a l'empresa Construccions Purroy per 121.700 euros i servirà per reforçar la zona de suport del cap del pont amb el terreny natural a cota superior i incidir sobre unes filtracions de les arquetes cegues d'aigües residuals i pluvials de la zona central del viaducte. Els treballs són per impermeabilitzar les juntes dels extrems del pont, per evitar que l'aigua d'escorrentiu penetri fins al cap del pont, que es va construir el 1995.

El comú ha informat que també es treballa en la passarel·la de vianants de la Mola que connecta l'avinguda Joan Martí amb el parc de l'Ossa per substituir el paviment i fer manteniment de les baranes, entre d'altres. L'obra la fa Sideco per un import de 110.048,94 euros.

tracking