ESDEVENIMENTS
Canillo acull unes jornades de cuina per potenciar la gastronomia local
La primera edició de la Quinzena de la Nova Cuina Canillenca, impulsada pel Comú, va iniciar el 25 d'octubre i s'allargarà fins el 10 de novembre
Tots aquells que vulguin tastar la gastronomia de Canillo estan d'enhorabona. El Comú ha impulsat la celebració de la primera edició de la Quinzena de la Nova Cuina Canillenca, unes jornades gastronòmiques, que abasten des del 25 d'octubre fins el 10 de novembre, que pretén potenciar la gastronomia local. Els 9 restaurants que hi participen faran dels productes autòctons la base dels seus menús, que oscil·laran entre els 20 euros i els 70 euros, en funció del tipus de cuina i els productes oferts.
Entre els ingredients més destacats de la parròquia es troben els bolets, els fruits vermells i els animals de caça, així com els de ramaderia (vaques, vedells, cabres i ovelles). A més de productes de proximitat com els ous ecològics, embotits tradicionals, mels, melmelades i licors.