Gastronomia

Quinze restaurants participen en les jornades de cuina d'hivern de la Massana

L'activitat gastronòmica es dura a terme de l'1 de febrer al 2 de març

Una edició anterior de les jornades de cuina d'hivern de la MassanaArxiu

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de restaurants participaran en la 17a edició de les jornades de cuina d'hivern de la Massana Fogons, el segell gastronòmic sota el qual es realitzen diverses accions per promocionar la gastronomia local. Les jornades es faran de l'1 de febrer al 2 de març. Els restauradors han preparat plats típics dels mesos d'hivern que es poden trobar a les seves cartes. Entre l’oferta del cicle gastronòmic s’hi pot trobar des d’un menú complet, a plats únics o tapes acompanyades de degustació de vins. A més, també hi ha dos establiments que ofereixen un menú de calçots, que s’allargarà fins al mes d’abril, apunta el comú.

La consellera de Dinamització, Bet Rossell, ha assegurat que "aquestes jornades estan plenament consolidades i situen la Massana com un referent gastronòmic", tot remarcant l'evolució constant d'aquest cicle. "En aquests moments estem oferint un producte que combina la tradició amb ingredients locals, de qualitat i de temporada".

tracking