Música

Ultimàtum a Amaia

El disc sortirà "com a molt tard" al setembre

Ultimàtum a Amaia

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Va assolir l’èxit amb Operación Triunfo 2017, es va enamorar, va guanyar el concurs i va representar Espanya en l’últim festival d’Eurovisió. Ho va fer tot, però els fanàtics d’Amaia Romero estan cada vegada més impacients per poder escoltar el disc. Tots els companys de l’edició han anat publicant discos, cançons i fins i tot estan fent gires, però ella s’ha mostrat molt més distant.

Durant la final d’OT 2018 semblava que la cantant per fi presentava el seu primer ‘single, però els seguidors van quedar força decebuts amb l’actuació, ja que després de tanta espera només van rebre un petit preludi que ni tan sols tenia tornada. El temps passa i, per aquest motiu, la discogràfica, Universal, li ha donat un ultimàtum a la cantant. “El disc sortirà com a molt tard el mes de setembre”, va declarar el president de la companyia, Narcís Rebollo. En aquest sentit, Rebollo va deixar clar que no existeix cap conflicte entre la cantant i la discogràfica i que el retard ve donat perquè Amaia vol estar present en totes les parts del disc, vol treballar en el debut i vol implicar-se al màxim. Per això el consens entre tots els col·laboradors i productors fa que el procés sigui més lent. La primera part del disc, que ja s’ha finalitzat, s’ha gravat a Nova York, i ara només queda viatjar fins a l’Argentina per acabar la part final del disc.

Tanmateix, ella també s’ha mostrat força allunyada dels escenaris i no és habitual veure-la a televisió, tot i haver participat recentment en una actuació dels premis Goya 2019.

tracking