Videojocs

L'expectació de 'The last of us'

'TLOU2' serà la primera exclusiva per a Playstation 5

L'expectació de 'The last of us'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa molt temps que els amants dels videojocs, i més concretament els fanàtics de The Last of Us, no tenen notícies noves de la segona part del famós joc de zombis, potser el que més expectació ha creat. I és que aquest 2019 ha estat particularment estrany per a Sony, que s’ha mantingut gairebé en silenci i que s’ha allunyat de les grans fires de videojocs.

És per aquest motiu que han circulat tot tipus d’informacions i rumors respecte al joc. The Last of Us: Part II va ser anunciat durant la Play­-Station Experience (PSX) el desembre del 2016 i seria una seqüela directa de la primera part, del 2013. El que ja se sap és que les cinemàtiques es van acabar de rodar el mes d’abril passat. Pel que fa a la història, a més de Druckmann i Gross, Naughty Dog va fitxar la famosa guionista Halley Gross (West­world, Law & Order), ja que un dels objectius era poder desenvolupar més la història de Joel i Ellie. De fet, Druckmann va confirmar que ambdós són els dos únics personatges principals d’aquesta sèrie. No obstant això, fins al moment Ellie ha estat l’única que ha aparegut en els tràilers.

Entre tant de misteri, se sap que la història tindrà lloc cinc anys després de la primera part del videojoc. Així doncs, els jugadors es trobaran amb una Ellie de 19 anys que en serà la protagonista i un Joel amb aproximadament 50 anys. Els dos viuen en la comunitat de refugi segur en el comtat de Jackson, Wyoming, a la qual van arribar al final del primer lliurament. Això significa que el més segur és que Joel segueixi desaparegut, encara que no es descarta que aparegui més endavant en el joc.

Naughty Dog ha llançat un nou teaser del joc en el qual es pot veure més aviat poca cosa, perquè només es pot apreciar el ganivet d’Ellie donant voltes sobre un fons negre mentre que a la part baixa del vídeo recorden la data de l’State of Play, que va tenir lloc el 24 de setembre. L’actor Troy Baker, que posa veu a Joel, va fer les següents declaracions durant una entrevista: “Puc dir-vos això: és sens dubte el joc més ambiciós que Naughty Dog ha fet mai. És molt més gran del que vaig pensar que seria possible.” I és que s’està parlant que el futur joc perdrà el factor lineal de la primera entrega i apostarà més per un món obert amb diverses possibilitats de joc.

També s’ha dit que The Last of Us 2 seria la primera gran exclusiva per a la pròxima generació de consoles de Sony, coneguda fins al moment com PlayStation 5, tot i que també arribarà a la PlayStation 4. Així doncs, els més fanàtics hauran d’esperar, però tot apunta al fet que el joc no decebrà ningú.

tracking