Música

Rosalía esgota les entrades en quatre minuts

El tsunami de fans va col·lapsar la xarxa

Rosalía esgota les entrades en quatre minuts

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els seguidors de la cantant catalana Rosalía van batre el rècord en la compra d’entrades, incloses les anticipades, per poder gaudir del seu pròxim concert: en només dos minuts es van vendre 1.000 entrades en prevenda i en 4 minuts es van esgotar les entrades normals. La gira, anomenada El mal querer, arriba a Espanya només a Barcelona i Madrid, la qual cosa ha fet que es creés molta expectativa. El primer concert serà el 7 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona i el següent, el 10 de desembre al Wizink Center de Madrid.

Tot i que les entrades no estaven oficialment a la venda fins al 20 de setembre, la promotora, Live Nation, va intentar calmar els ànims dels més fanàtics amb una venda anticipada d’ambdós concerts a través dels portals de Livenation, Ticketmaster i El Corte Inglés. A les deu del matí els usuaris registrats ja podien fer la compra, fins que el tsunami de fans va col·lapsar la xarxa. Deu minuts després que les entrades es posessin a la venda, els més fanàtics van començar a queixar-se mitjançant diverses xarxes socials, fet que va provocar que la promotora hagués d’intervenir i dirigir unes paraules per calmar els ànims.

El dia oficial de la venda d’entrades, el 20 de setembre, no va millorar gaire l’experiència. A les deu del matí ja es podien aconseguir, però al cap de deu minuts els internautes avisaven que el canal de compra no els permetia adquirir les entrades, així que milers de seguidors protestaven a les xarxes socials per la lentitud i la falta d’informació. De fet, a les onze del matí la cua virtual era tan gran que l’espera era de 60 minuts pel gran nombre de persones connectades simultàniament al mateix canal d’internet, i en arribar al final de la cua, els fans es trobaven que ja s’havien esgotat les entrades. Tot i les protestes, la promotora confirmava a aquella hora que encara quedaven tiquets i que calia ser pacients.

La venda general d’entrades de la gira El mal querer donava el tret de sortida el 20 de setembre en diversos canals i els preus de les entrades van ser des dels 28 euros fins als 65, sense despeses de gestió.

tracking