
Cuina






Un plat d'arrels casolanes
Clàudia Campos Troncoso , Port d'Envalira

Risotto de carbassa i rossinyols amb escames de foie gras i sàlvia cruixent
Pietat Martin Vivas

'Crepinette' de cua de bou amb tatin de poma
Pietat Martin Vivas

Carpaccio de gambes i alvocat amb vinagreta de maduixes i caviar
Pietat Martin Vivas

Salmorejo d'alvocat amb salmó fumat
Pietat Martin Vivas

Arròs melós amb calamars i carxofes
Pietat Martin Vivas

Fideus saltats amb pollastre
Elisenda Pallarés

Carxofes amb gules a la bilbaïna
Elisenda Pallarés

Ensalada russa autèntica (olivier)
Pietat Martin Vivas

Bacallà confitat amb crema de trumfes andorranes
Clàudia Campos Troncoso

Risotto negre, quinoa i pollastre 'tandoori'
Elisenda Pallarés

Wok de verdures, quinoa, tallarines d'arròs i gambes
Pietat Martin Vivas