Cuina
Un plat d'arrels casolanes
Clàudia Campos Troncoso , Port d'Envalira
Risotto de carbassa i rossinyols amb escames de foie gras i sàlvia cruixent
Pietat Martin Vivas
'Crepinette' de cua de bou amb tatin de poma
Pietat Martin Vivas
Carpaccio de gambes i alvocat amb vinagreta de maduixes i caviar
Pietat Martin Vivas
Salmorejo d'alvocat amb salmó fumat
Pietat Martin Vivas
Arròs melós amb calamars i carxofes
Pietat Martin Vivas
Fideus saltats amb pollastre
Elisenda Pallarés
Carxofes amb gules a la bilbaïna
Elisenda Pallarés
Ensalada russa autèntica (olivier)
Pietat Martin Vivas
Bacallà confitat amb crema de trumfes andorranes
Clàudia Campos Troncoso
Risotto negre, quinoa i pollastre 'tandoori'
Elisenda Pallarés
Wok de verdures, quinoa, tallarines d'arròs i gambes
Pietat Martin Vivas
Porros en vinagreta amb escames de bacallà
Pietat Martin Vivas
Hummus d'alvocat, alfàbrega, llima i llavors de cànem
Elisenda Pallarés