UNIVERS BOMOSA

Créixer per continuar innovant

L’espai de ‘coworking’ Hive Five duplica l’ espai per oferir més de 200 punts de treball

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

uan s’han complert tres anys de la seva fundació, Hive Five Coworking Andorra ha decidit apostar per l’expansió i l’acollida de nous usuaris. En una iniciativa que implica una ampliació de l’espai en 1.000 metres quadrats –duplicant pràcticament la seva superfície total–, Hive Five passarà a ocupar els baixos de l’edifici actual i del contigu, oferint més de 200 punts de treball.

L’immoble, situat al centre d’Andorra la Vella, constarà de baixos i sis plantes amb una superfície total de 2.200 metres quadrats. Dels 1.000 metres que es guanyen, 600 es dedicaran a la creació de nous espais de treball, mentre que la resta es reservarà per a serveis addicionals del coworking, com ara sales de reunions, àrees comunes i un gimnàs per als usuaris.

El director de Hive Five, Martí Batalla, remarca que “després de l’evolució d’aquests tres anys, estem convençuts que hem creat un espai ideal per generar i potenciar el talent dels emprenedors i dels professionals que acollim, i volem continuar apostant per fer créixer el talent i la innovació”. Afegeix que la seva vocació és “reforçar l’ecosistema d’emprenedoria al país” i que, gràcies a la bona resposta dels usuaris, Hive Five “ha fet una aposta important per ampliar l’espai per acollir nous emprenedors”.

Avui dia, aquest centre de cotreball de l’Univers BOMOSA compta amb una ocupació del 80%, amb 112 membres, dels quals 74 són homes i 38 dones, tant del Principat com de l’àmbit internacional. Aquests hivers es distribueixen en 82 empreses que perta­nyen a 15 sectors econòmics, des de consultoria i tecnologia de la informació, que són els més representats, fins a serveis financers, immobiliàries, desenvolupament de jocs o màrqueting digital. El perfil predominant entre els usuaris és el d’emprenedors, directors de start-ups i professionals autònoms, així com empleats d’empreses ja consolidades.

Des de la seva inauguració l’any 2020, Hive Five ha acollit prop de 400 hivers, molts dels quals han desenvolupat i fet créixer projectes empresarials a Andorra.

En aquests tres anys d’existència, Hive Five ha consolidat valors que el defineixen com a únic, entre els quals cal destacar la creació d’una comunitat i l’oportunitat de fomentar la xarxa de contactes entre els hivers. A més, l’espai destaca per la seva dedicació a la sostenibilitat, i per organitzar esdeveniments, activitats, jornades i formacions que aporten valor tant als seus membres com a l’ecosistema emprenedor i innovador d’Andorra.

tracking