Seidor

Competitivitat tecnològica per créixer

La consultora tecnològica reforça la digitalització d'empreses i institucions Seidor compta amb 'partners' com SAP, Salesforce, Microsoft, IBM, AWS i Google

Oficines de Seidor Andorra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra es troba immersa en un procés de transformació digital com a país que s’ha traduït, entre d’altres realitats, en un augment de l’atracció d’inversió vinculada a la prestació de serveis i, en particular, a actuacions que impulsen la digitalització i la innovació. D’aquesta manera, el Principat està evolucionant ràpidament com a destinació atractiva per a l’eco­nomia digital, amb una diversificació del model econòmic, que també contribueix a reforçar-ne els sectors tradicionals i afrontar amb èxit els nous reptes econòmics que planteja l’entorn global.

En aquest context, SEIDOR, consultora de serveis i solucions tecnològiques, es troba al país, acompanyant aquest procés transformador, que s’ha concretat en l’execució de diversos projectes de digitalització per al sector privat i també per a l’Administració, consolidant-se com un soci tecnològic de confiança i provant que és un motor de canvi en la transformació digital d’Andorra.

Marc Arasanz, director de SEIDOR a Andorra, és al capdavant de les operacions de la consultora tecnològica al Principat. Per Arasanz, “SEIDOR ha posat la seva capacitat global, l’expertesa i una experiència de més de quaranta anys al servei de la competitivitat i l’eficiència de l’Administració pública i del teixit empresarial andorrà”.

Amb seu al cor d’Andorra la Vella, SEIDOR està posant a l’abast del teixit empresarial i institucional una àmplia gamma de solucions, ja provades amb èxit en els 45 països en els quals opera, que faciliten la superació dels nous reptes empresarials. En concret, la consultora tecnològica compta amb una proposta integral de serveis i solucions, entre els quals destaquen les d’ERP, customer experience (CX), cloud i analytics.

La consultora també es distingeix per la col·laboració amb destacats socis tecnològics en l’àmbit internacional, entre els quals s’inclouen noms de pes com SAP, Salesforce, Microsoft, IBM, AWS i Google, entre d’altres. L’aliança amb líders tecnològics de renom constitueix la base sobre la qual SEIDOR està proporcionant solucions de qualitat i efectives que es troben a l’avantguarda de les últimes tendències tecnològiques.

Transformant el país, des del territori

Al Principat, SEIDOR està duent a terme una vintena de projectes tecnològics, que gestiona un equip de 20 professionals altament capacitats, que treballen coordinadament amb els experts de la consultora en altres països, per fer possible, amb una aplicació local i amb suport global, que l’impuls a la transformació digital i la competitivitat andorrana sigui una realitat.

SEIDOR posa la digitalització d’última generació a l’abast de diversos sectors, entre els quals sobresurten els projectes per al bancari, les assegurances, el retail i el sector públic, i també n’ha dut a terme per al comerç minorista, el comerç electrònic, el delivery, la construcció o els operadors d’estacions d’esquí, entre altres.

A tots aquests clients, SEIDOR els aporta l’experiència, la capacitat i unes dinàmiques que contribueixen a accelerar la seva transformació perquè assoleixin els reptes que els planteja l’actual era tecnològica i, sobretot, resultats.

CX i gestió de dades

Si posem el focus en l’àmbit financer, està col·laborant estretament amb institucions bancàries i d’assegurances andorranes per digitalitzar les experiències dels seus usuaris, a través de diversos canals. Així, s’han desenvolupat solucions basades en intel·ligència artificial (IA) per a la gestió de dades, facilitant la presa de decisions en temps real i amb eines que ofereixen una visió integral de cada client. Amb aquesta estratègia, ha obert el camí de les entitats financeres cap a la hiperpersonalització dels productes i serveis per als clients, cada cop amb preferències i hàbits més heterogenis i diversos i necessitat de propostes més a mida i individualitzades.

Entre les iniciatives impulsades pel teixit assegurador andorrà també hi figuren la implementació d’eines de gestió de cotitzacions d’assegurances en línia, mitjançant les quals s’han simplificat significativament tots els processos que comporten i s’ha millorat l’eficiència en les adquisicions de pòlisses.

A la vegada, la consultora està treballant en el desenvolupament de solucions que facilitin l’atracció de nous clients i la gestió de dipòsits bancaris en línia, millorant l’experiència de la banca digital. També cal esmentar que, en el context CX, ha implementat un procés d’acollida digital per facilitar la incorporació de nous clients, reduint-ne la càrrega administrativa.

En tots aquests avenços, l’aplicació de la IA generativa ha estat fonamental per automatitzar tasques administratives en diversos departaments, millorant la productivitat i l’eficiència. A la vegada que la creació d’una plataforma de dades del client (CDP) permet l’activació, a temps real, de productes, decisions i processos, satisfent les necessitats dels clients, de forma immediata.

CX al sector públic

L’impacte de SEIDOR no es limita al sector privat. També treballa intensament en l’acompanyament de la transformació digital de l’Administració, optimitzant-ne els canals digitals transaccionals i d’autogestió. Aquesta transformació ha simplificat la interacció entre la ciutadania i empreses amb els organismes públics.

L’enfocament de la consultora també s’ha centrat en la personalització de continguts i missatges a través de portals web d’organismes públics, millorant l’experiència de l’usuari i la comunicació efectiva. A més, la IA també ha estat aquí un aliat crucial per crear audiències en temps real a partir de diverses fonts d’informació i tendències, permetent una comunicació més efectiva i personalitzada.

SEIDOR també ha implementat assistents virtuals, coneguts com a copilots, que ajuden el funcionariat del Principat en la seva feina diària, augmentant-ne l’eficiència i permetent-los centrar-se en tasques de major valor afegit.

Capacitat global i talent andorrà

Marc Arasanz Director de Seidor a Andorra La realitat empresarial i institucional andorrana està alineada amb els canvis globals, que abracen des de la transformació tecnològica fins a la sostenibilitat, i que ha trobat en la consultora tecnològica SEIDOR una aliada que comprèn a la perfecció el pols d’aquest teixit d’empreses i institucions per acompanyar-les en la seva adaptació a aquesta revolució contemporània. Com a consultors tecnològics entenem les necessitats i les prioritats de les organitzacions públiques i privades andorranes, però també oferim solucions que aporten beneficis clars i diferencials que reforcen el creixement i promoure’n l’eficiència, gràcies a un binomi: l’experiència internacional de l’empresa i el talent local andorrà. Per tant, SEIDOR proporciona solucions tecnològiques d’última generació, però que es diferencien d’altres propostes en integrar-se plenament en la idiosincràsia andorrana, oferint, sempre, respostes a mida, basades en un diagnòstic del grau de maduresa digital de cada client. En col·laborar amb SEIDOR, les organitzacions troben un soci que parla el seu mateix idioma, i que, a la vegada, li aporta solucions digitals concretes que resolen problemes reals de negoci. L’adaptabilitat i la flexibilitat es converteixen en actius clau, permetent a les organitzacions andorranes afrontar els reptes amb confiança i eficàcia. Per aquest motiu, els beneficis que aporta no es limiten només a l’àmbit tecnològic, sinó que van més enllà, generant un impacte positiu a la comunitat, basat en la promoció del talent local, incorporant les últimes tendències del mercat i col·laborant activament amb l’ecosistema del país per assegurar que l’experiència i el bagatge internacional, adquirits durant els 40 anys de trajectòria, es posen al servei d’Andorra. Un altre factor que cal tenir en compte és que, tot i que el core de la seva activitat és tecnològic, SEIDOR sobresurt per la importància que atorga al fet que la seva activitat generi un impacte positiu en l’entorn, cercant la humanització del món a través de la tecnologia.

tracking