PAYMETER

Líder en mobilitat urbana a Andorra

L’aplicació de reserva i pagament de pàrquings i zona blava ja s’usa a Andorra la Vella, Encamp, Sant Julià i la Massana

Paymeter ha digitalitzat el pagament de l'aparcament.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

pPaymeter és una empresa fundada el 2018 que ha experimentat un ràpid creixement des de la sortida al mercat un any després i s’ha consolidat com a líder en el sector de la mobilitat urbana a Andorra. L’aplicació ha revolucionat la forma com accedim i paguem als aparcaments, oferint solucions innovadores que milloren tant l’eficiència operativa com l’experiència dels usuaris.

El sistema Paymeter ofereix als gestors d’aparcaments, empreses de manteniment i proveïdors de tecnologia una plataforma integral que simplifica la gestió, el control d’accés i el cobrament a les instal·lacions d’aparcament, tant en estacionament al carrer com en aparcaments amb barrera, de gestió comunal o de gestió privada.

APP SOSTENIBLE

L’emprenedor David Tiago, fundador i màxim responsable de l’empresa, explica com han tingut molt present des de l’inici de l’activitat “el compromís amb la sostenibilitat”, promovent la implementació de tecnologies amigables amb el medi ambient en l’àmbit de la mobilitat i l’aparcament.

Paymeter s’ha convertit en l’aplicació líder indiscutible en reserva i pagament d’aparcaments en el mercat andorrà. L’expansió ha començat a fer-se realitat amb l’ús en aparcaments amb barreres com el d’Encamp i Parc Central 2, i està previst obrir-ne més, ja siguin de gestió comunal o privada, durant l’any 2024 a Andorra, consolidant així el lideratge de l’aplicació.

Actualment, ja s’utilitza en aparcaments en zona blava a poblacions com ara Sant Julià de Lòria i la Massana, i es preveu expandir el seu ús a altres poblacions dins del territori nacional al llarg del 2024.

A més, Paymeter disposa de l’aplicació de control i gestió de sancions més avançada del mercat andorrà en l’actualitat, proporcionant una eina fonamental per als gestors d’aparcaments, utilitzada des de l’any 2021 a Sant Julià de Lòria.

Amb aquest filosofia d’innovació i creació de nous productes Paymeter ha incorporat recentment el pagament a les estacions de servei Repsol a Andorra que permet gaudir d’un reemborsament de tres cèntims per litre al wallet de l’app per a futures compres o pagaments als aparcaments.

L’objectiu per al 2024 és l’expansió a Espanya i Portugal, que ja ha començat amb la signatura d’un acord amb SABA, el qual permetrà als usuaris de Paymeter reservar aparcament a Espanya. Això marca un pas més en l’expansió i consolidació de Paymeter com una solució de referència per a la gestió i el pagament d’aparcaments en diverses regions.

La previsió per a l’any vinent és que la solució de l’empresa andorrana ja estigui implantada en una vintena de poblacions a Catalunya a través de plataformes online o apps. L’ús dels canals i mètodes de pagament digital s’ha normalitzat, incrementant-se notablement en totes les franges d’edat.

tracking